top of page
Welke fietsschoenen kiezen

Welke fietsschoen
kies je?

Het aanbod koersschoenen is gigantisch. Elk merk heeft z'n eigen maatvoering. Op ons kun je rekenen om je ideale type en breedte uit te zoeken. We brengen je voetvorm in kaart. Verder kijken we naar je varus- en valgus-as en voetafrol. Alles meten we: van voetholte tot hoogte van je wreef. Bij ons word je niet in een standaard hokje van schoenmaat 43,5 gezet. En maar goed zo, want elk lichaam is uniek. Na ons schoenaankoopadvies kan je met een gerust gemoed jouw paar bestellen.

Schoenen op maat

Volledig op maat gemaakte raceschoenen of MTB-schoenen? Voor sommige fietsers met probleemvoeten is het de enige uitweg. Daarvoor kan je ook bij ons terecht. Wij briefen de fabrikant voor jou na een analyse van je voeten en fietsbeweging. Zo staan we garant voor de levering van een perfect op jouw maat gemaakte schoen. De kleur kiezen? Dat laten we aan jou over.

Fietsschoenen op maat gemaakt
Custom zolen voor fietsers Jean Luc de Meyer

Fiets beter met custom zolen

Je traptechniek, fietspositie en duwvermogen écht beter maken? Dan is een goed contact met je pedalen cruciaal. Daarom ontwikkelden we voor fietsers dé perfecte steunzool in samenwerking met de KU Leuven en op basis van onze jarenlange praktijkervaring. Zo kunnen we nog meer verschil maken in jouw fietservaring of bij het oplossen van voetklachten.

Carbon of regular inlegzolen

We produceren deze kwalitatieve inlegzolen onder Jean Luc de Meyer-label. En personaliseren ze op jouw maat, voetvorm en op basis van je fietsmotoriek en eventuele klachten.


We bieden 2 uitvoeringen aan:

  • regular

  • carbon

Met de zolen krijg je je fietstechniek kaarsrecht verklein je je risico op voet-, knie-, heup- en rugblessures. Want je voeten zijn het belangrijkste contactpunt met en doorgeefluik op je fiets.

Carbon of regular inlegzolen fietsers
bottom of page