top of page
Sneller fietsen

Jouw performance op de fiets verbeteren? Naast training en voeding, is je fietstechniek doorslaggevend. We helpen je daar graag mee. Bij ons kan je terecht voor coaching en wetenschappelijke opvolging van je traptechniek om sneller en efficiënter te fietsen.

Beter fietsen

Coaching van profs

Profs en liefhebbers zijn ambitieus en houden graag de vinger aan de pols. Een bikefit is voor hen vaak het begin van een begeleidingstraject met meerdere sessies van metingen en bijsturing. Daarbij volgen we de fietspositie, de traptechniek en -efficiëntie en het duwvermogen op.

Coaching van profs
Custom fietszolen Jean Luc de Meyer

Gepersonaliseerde zolen

Je voeten zijn het belangrijkste contactpunt met je fiets. Als dat niet goed zit, verlies je al een deel van je duwvermogen. Daarom personaliseren we voor renners inlegzolen op basis van eigen voetvorm en motoriek. We hogen de zolen op waar nodig zodat je kaarsrecht gaat trappen. Zo optimaliseren we  duwvermogen en voorkom je knie-, heup- en rugblessures.

Omdat je als renner meer nodig hebt dan een eenmalige fietsaanpassing, bieden we coaching trajecten aan. Na een intake gesprek, brengen we je lichamelijke capaciteiten en verbeterpunten in kaart. Om er dan samen aan te werken en bij te sturen.

Traptechniek & pedaalefficiëntie

Pedaalefficiëntie & traptechniek

bottom of page