top of page
Jean Luc de Meyer consultant

Consultancy
voor bedrijven

Dagelijks komen we in contact met unieke problemen en klachten van fietsers. Allemaal met hun eigen wensen en behoeftes. Dagelijks denken wij nieuwe oplossingen uit. Wil jouw bedrijf beroep doen op onze rijke ervaring en expertise? Dat kan.

R&D advies productontwikkeling

Bike Experience staat bekend om z'n knowhow sinds 2011. Niet enkel als fietser, ook als fabrikant kan je beroep doen op de expertise in biomechanica en jarenlange ervaring van Jean Luc de Meyer. Graag nemen wij een consultant rol op voor jouw bedrijf, bij het ontwikkelen van bvb. nieuwe schoenen, frames of andere fietsproducten. Dagelijks testen wij in onze praktijk oplossingen uit en worden we geconfronteerd met individuele klachten en wensen. Die inzichten zijn een unieke meerwaarde voor R&D.

Consultancy fiets product ontwikkeling
Spreker Jean Luc de Meyer

Lezing of praatavond fietstechniek

Wil je een lezing over bikefitting of traptechniek organiseren? Een ander thema? Zoek je een praatgast voor je podcast over fietsen? We doen het met heel veel passie en plezier. Regelmatig geven we workshops of lezingen op fietsbeurzen, binnen bedrijven of clusters van fietszaken. Contacteer ons gerust vrijblijvend om te kijken of we iets voor mekaar kunnen betekenen.

bottom of page